Україна

У ЗСУ розповіли про проблеми іранських дронів


У ЗСУ розповіли про проблеми іранських дронів

Пауза використання БПЛА пояснюється тим, що росіяни намагалися підлаштуватися під погодні умови.

Робота іранських дронів-камікадзе безпосередньо залежить від погодних умов і може бути порушена в холодну погоду. Про це повідомила начальник Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк в ефірі телемарафону.
 
За її словами, пауза у використанні іранських дронів пояснюється тим, що росіяни намагалися підлаштуватися під погодні умови.
 
“Випробування цих дронів проходили в дещо інших кліматичних умовах, в яких знаходиться Іран. Наші кліматичні умови певним чином відрізняються і, в тому числі, їх найбільше хвилювала аеродинаміка, ймовірність заледеніння у разі перепадів температур, яка могла вплинути на польотність”, – заявила Гуменюк.
 
Вона додала, що зараз температура на півдні України плюсова, тому окупанти вирішили знову запустити партію безпілотників на Одещині.
 
Нагадаємо, вранці 10 грудня в Одесі вимкнули світло у всіх споживачів. Це сталося після атаки іранських дронів-камікадзе, які запустили російські агресори. Сили ППО збили 10 із 15 безпілотників.
 
Захід вимагає від ООН розслідування щодо іранських дронів в Україні – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button