Україна

У ЗСУ розповіли про дії на лівому березі Дніпра


У ЗСУ розповіли про дії на лівому березі Дніпра

Порібно, щоб смуга території від лівого берега хоча б на 10-15 кілометрів була абсолютно зачищена від росіян, зазначила Наталія Гуменюк.

Українські війська продовжують вибивати російських агресорів так, щоб смуга від лівого берега Дніпра хоча б на 10-15 кілометрів була зачищена. Про це сказала керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону в четвер, 14 вересня.

“Ми продовжуємо вибивати ворога так, щоб смуга від лівого берега хоча б на 10-15 кілометрів була від них абсолютно зачищена. Це дозволить критично зменшити кількість обстрілів правого берега, легше буде мешканцям населених пунктів вздовж узбережжя”, – заявила Гуменюк.

За її словами, росіяни намагаються вишукувати будь-які способи для того, щоб тероризувати українців на правому березі Дніпра. ЗСУ продовжують контрбатарейну роботу.

“За минулу добу у нас у зведенні чотири (знищені – ред.) танки різної модифікації, різних моделей. Але те, що підтягує ворог, ми продовжуємо нищити. Також у нашому зведенні мінус 23 окупанти, традиційно мінус ще один човен, три великокаліберні гармати і реактивна система залпового вогню. Тобто, вони намагаються вишукувати будь-які способи для того, щоб тероризувати правий берег”, – сказала Гуменюк.

Раніше ЗМІ неодноразово повідомляли, що ЗСУ нібито закріпилися на плацдармах на лівому березі Херсонщини. У свою чергу військові завжди цю інформацію заперечували.

ЗСУ підняли прапор на лівобережжі Херсонщини – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button