Україна

У ЗСУ пояснили важливість ударів по Криму


У ЗСУ пояснили важливість ударів по Криму

Олександр Тарнавський зазначає, що такі удари важливі для успіху контрнаступу Збройних сил України.

Удари по тимчасово окупованому Криму важливі для успіху контрнаступу Збройних сил України. Про це заявив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ Таврія Олександр Тарнавський, повідомляє американський телеканал CNN в п’ятницю, 22 вересня.

“Успіх наступальних операцій полягає не тільки в знищенні противника перед собою, а й у знищенні місць зосередження техніки, особового складу і особливо в знищенні командних пунктів”, – пояснив він.

За його словами, дезорганізація російських сил шляхом знищення командних центрів на більш високому рівні призводить до безладу на полі бою.

“Знищений командир означає знищений командний зв’язок, а без нього немає узгоджених дій”, – підкреслив він.

Крим особливо важливий у цьому плані, оскільки там зосереджена велика кількість російської військової техніки, наголосив військовий.

Тарнавський зазначив, що удар по штабу Чорноморського флоту Росії помагає Україні, а також дає Україні надію на майбутнє.

“Тобто у нас є можливість бити їх не тільки перед собою, а й у тилу. А коли ти розумієш, що в тилу ворог почувається гаряче, це піднімає бойовий дух наших солдатів”, – підсумував генерал.

Як ми вже писали, в Криму вдень 22 вересня пролунали вибухи. “Приліт” був по ремонтній базі російських військових вантажівок.

Зазначимо, в Севастополі завдано удар по штабу флоту РФ, у Росії заявили про жертви.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button