Україна

У ЗСУ назвали ознаки підготовки РФ до нових атак


У ЗСУ назвали ознаки підготовки РФ до нових атак

Російські загарбники починають підтягувати стратегічну авіацію, і готуватись до певних маневрів.


Російські військові скоріш за все готуються до нових обстрілів України. Зараз армія РФ підтягує авіацію. про це в ефірі телемарафону заявила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.
 
“Активність тактичної ворожої авіації на південно-східному напрямку була потужною. І це говорить про те, що ворог і збирає розвідувальні дані, і може готуватися до потужних атак на майбутнє, оскільки ми спостерігаємо, що ворог і стратегічну авіацію починає підтягувати, і готуватись до певних маневрів”, – розповіла вона.
 
Крім того, за словами Гуменюк, попри те, що росіяни не вивели у море ракетоносії, але в пунктах базування “вони абсолютно готові” і вивести їх РФ може протягом години.
 
“Коли немає ракетоносіїв на бойовому чергуванні у Чорному морі – ми не маємо рівень небезпеки високий. Тому що є практика, що окупанти б’ють з бухт. Хоча це дуже небезпечно і для самого ракетоносія, і для тих кораблів, що перебувають поруч. Але таку практику вони застосовують”, – зазначила вона.

Раніше повідомлялося, що українські військові вжили заходи для захисту портової інфраструктури. 

Україну атакують “шахеди”, зібрані в РФ – Гуменюк

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button