Україна

У Житомирській області загинули сім чоловіків


У Житомирській області загинули сім чоловіків

Напередодні семеро жителів Вінницької області приїхали до будинку, який винаймався для проживання на період роботи в одній з агрофірм.

В одному з сіл Житомирської області виявили загиблими сімох чоловіків. По це повідомила Нацполіція у вівторок, 6 лютого.

“Близько 9:00 до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення від мешканця села Великих Низгірців Семенівської громади про те, що в одному з будинків він виявив тіла чоловіків без ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що 5 лютого семеро жителів Вінницької області приїхали до будинку, який винаймався для проживання на період роботи в одній з агрофірм. А вже сьогодні до місцевого жителя села звернулася дружина одного з чоловіків, який не виходив на зв’язок. При відвідуванні будинку було виявлено сім чоловіків без ознак життя. Попередня причина їх загибелі – отруєння чадним газом.

Зараз на місці працюють поліцейські, працівники ДСНС, медики та газова служба. Слідчі встановлюють усі обставини події у межах відкритого кримінального провадження за статтею про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (ч.2 ст.272 КК України).

Нагадаємо, в Україні зростає кількість випадків отруєння людей чадним газом і продуктами горіння: за даними екстреної медичної служби, з 1 грудня 2023 по 15 січня 2024 року зафіксовано 103 випадки отруєння.

Раніше на Львівщині від отруєння чадним газом загинуло п’ятеро людей. Медикам вдалося врятувати життя двом дітям.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button