Україна

У жителів Мирнограда залишилося кілька днів на евакуацію – МВА


У жителів Мирнограда залишилося кілька днів на евакуацію - МВА

В місті закриваються аптеки та магазини, ухвалено рішення про евакуацію підприємств та установ.

Жителів Мирнограда, що на Донеччині, попередили, що на евакуацію з міста у них лишились “лічені дні”. Про це у понеділок, 19 серпня, заявив виконуючий обов’язки начальника Мирноградської МВА Ігор Третяк в ефірі Радіо Свобода.

За його словами, в місті закриваються аптеки та магазини, ухвалено рішення про евакуацію підприємств та установ. Також у Мирнограді діє посилена комендантська година: з 15:00 до 11:00.

“У Мирнограда залишаються лічені дні, може, день-два-три. Тому що ми вже відчуваємо третій день навіть артилерійські обстріли”, – зазначив Третяк.

Він закликав усіх мешканців територій, що прилягають до фронту, не зволікати з евакуацією. Особливо це стосується сімей з дітьми та маломобільними родичами.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що війська РФ впритул підходять до Покровська на Донеччині, жителів міста закликали евакуюватися. Ворог перебуває за 11 кілометрів до околиць міста. 

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала евакуюватися мешканців Мирнограда, а й Покровська і Селідового.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 + nineteen =

Back to top button