Цікаве

Як перестати соромитися на фотосесіях та відеозйомка: лайфхаки психолога

Все ще відчуваєте незручність і навіть страх перед фотосесією та відеозйомкою? Час із цим зав’язувати! 

У постійній рубриці Жити легко з Адамовою” програми “Ранок з Україною” психолог та коуч Олена Адамова пояснила кілька простих кроків, які допоможуть навчитися розслаблятися та відпускати ситуацію, перебуваючи перед камерою, передає 1News.

 

Насамперед раджу вам замовити професійну фотозйомку. Для цього потрібно знайти фотографа, від робіт якого ви відчуєте особливе тепло. Адже коли відкриваєш портфоліо будь-якого художника, одразу видно, для кого це. Якщо ви помітили, що у фотографа всі моделі ідеальні, відповідають параметрам 90-60-90 і нічого зайвого – це не ваша людина. Ваш – той, що з любов’ю та ніжністю демонструє красу жіночого тіла у будь-яких формах.

– наголосила психолог Олена Адамова.

Олена Адамова в ефірі каналу "Україна" навчила не боятися камери

Дуже важливе питання, на яке ви повинні чітко відповісти, з ким вам зручніше працювати – з чоловіком чи жінкою. А коли виберете майстра, то не соромтеся говорити йому чесно те, що думаєте:

  • нехай підкаже вашу робочу сторону, якщо самі не можете визначити;
  • попросіть показати пози, які продемонструють вас із вигідного боку;
  • не соромтеся експериментувати з мімікою. Як приклад, можете подивитися фотосесії голлівудських зірок, потім повторити емоції, що сподобалися, перед дзеркалом;
  • проаналізуйте всі фотографії, де ви подобаєтеся собі, і намагайтеся в майбутньому повторювати пози на них.

 

Експерт розповіла, що в Інтернеті є багато гідних відео-уроків, які допоможуть навчитися гарно позувати. Не бійтеся просити про допомогу у цій справі близьких людей – нехай подруга сфотографує вас у різних позах з усіх боків, потім подивіться та зрозумійте, що ви – прекрасні! І, головне, любите себе не за щось, а просто по факту свого існування!

Головна порада – відключіться від красунь у соціальних мережах, припиніть стежити за ними та думати, що вони досконалі. Адже на цих фото є фотошоп та безліч масок. Тим більше там відібрано фото з тисячі. Справді, є гарні люди, але те, що вони постійно демонструють у соцмережах – не завжди правда. Будьте справжніми.

Back to top button