Україна

У закордонних пунктах ДП Документ скасували “живу” чергу


У закордонних пунктах ДП Документ скасували живу чергу

Запис до електронної черги безкоштовний і здійснюється на офіційному веб-сайті ДП Документ. Збільшено кількість талонів попереднього запису, а також посилено засоби верифікації користувачів.

Закордонні підрозділи ДП Документ у Німеччині (Мюнхен, Берлін, Кельн), Польщі (Варшава, Краків, Вроцлав, Ґданськ), Іспанії (Мадрид, Валенсія), Чехії (Прага), Словаччині (Братислава), Італії (Мілан) та Туреччині (Стамбул) з понеділка, 15 квітня, запроваджують прийом громадян на оформлення документів за попереднім записом до електронної черги. Отримання послуг у порядку “живої” черги буде неможливим. Про це повідомила пресслужба ДП Документ.

Повідомляється, що додатково збільшено кількість талонів попереднього запису, а також посилено засоби верифікації користувачів.

Зазначається також, що запис до електронної черги безкоштовний і здійснюється на офіційному веб-сайті ДП Документ.

 

Раніше повідомлялося, що аудит виявив на ДП Документ фінансові порушення на 84 млн грн.На премії, оплату праці за невідпрацьований час, ремонтні роботи та інші послуги в ДП Документ зайво витрачено понад 45 млн грн. Сума неефективного використання коштів на підприємстві сягає близько 84 млн грн.

Дорогий документ: скільки тепер доведеться платити за закордонний паспорт

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button