Україна

У ворога проблеми з особовим складом – Генштаб ЗСУ


У ворога проблеми з особовим складом - Генштаб ЗСУ

Російська Федерація вже намагається набрати найманців з-поміж громадян країн Центральної Азії, представників віддалених регіонів та ув’язнених злочинців, повідомляють у Генштабі.

 
Генеральний штаб ЗСУ опублікував зведення з військового вторгнення РФ станом на вечір вівторка, 26 липня.
 
На Харківському напрямку ворог намагався накрити будівництво оборони наших військ у районі населеного пункту Чеполь. Окупанти знешкоджені.
 
На Слов’янському напрямку противник намагався просунутися неподалік Богородичного, але безуспішно, тому відійшов на колишні позиції.
 
На Краматорському напрямку зафіксовано артилерійські обстріли поблизу Райгородка, Закотного, Серебрянки, Верхньокам’янського, Виїмки, Переїзного та Білогорівки та авіаудар біля Григорівки. Ворог безуспішно намагався розвідати позиції Сил оборони у Верхньокам’янському районі.
 
Спробу окупантів покращити тактичне становище у районі Івано-Даріївки українські воїни успішно відбили та змусили ворога втекти.
 
На Бахмутському напрямку противник обстріляв військову та цивільну інфраструктуру в районах Берестового, Соледара, Покровського, Веселої Долини, Вершини, Кодеми, Майорська та Торецька. Цинічно завдав авіаційних успіхів за населеними пунктами Покровське та Новолуганське.
 
Ворожі спроби штурмів у районах Берестового, Соледара та Семигір’я ЗСУ успішно відбили. Ідуть бої зі штурмовою групою в районі Покровського.
 
Окупанти вели штурмові дії в районах сіл Павлівка та Благодатне Донецької області, але отримали відсіч та з втратами відійшли.
 
На Південнобузькому напрямі основні зусилля противник продовжує зосереджувати на утриманні позицій і недопущенні просування наших підрозділів.
 
“У противника фіксується системна проблема з поповненням особового складу – Російська Федерація вже намагається набрати найманців з-поміж громадян країн Центральної Азії, представників віддалених регіонів та ув’язнених злочинців”, – йдеться в повідомленні Генштабу.
 
Нагадаємо, напередодні у Херсонській ОВА повідомили, що ЗСУ наближають визволення Херсонщини.
 
Мільйонна армія. Наказ про деокупацію півдня України
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button