Україна

У Вінниці пошкоджено понад півсотні будинків


У Вінниці пошкоджено понад півсотні будинків

Триває ліквідація пожежі на покрівлі триповерхової будівлі, площа пожежі – 750 метрів. Рятувальники розбирають конструкції в Будинку побуту Ювілейний.

 
Унаслідок ракетних ударів по Вінниці пошкоджено близько 55 будівель і 40 автомобілів. Про це під час брифінгу в Медіа Центрі Україна – Укрінформ повідомив представник ДСНС Віктор Вітовецький.
 
“Наразі йде ліквідація пожежі на покрівлі триповерхового будинку, площа пожежі – 750 метрів. Проводиться розбір конструкцій у Будинку побуту Ювілейний. Внаслідок ракетних ударів пошкоджено близько 55 будинків різного призначення та 40 автомобілів. Від ДСНС працює понад 160 осіб і понад 20 одиниць техніки, а також дев’ять психологів і 80 курсантів ДСНС”, – зазначив Вітовецький.
 
Він підтвердив, що станом на 14.30 є дані про 20 загиблих, у тому числі загинули три дитини. За медичною допомогою звернулися 90 осіб, з них понад 50 осіб госпіталізовано, зокрема двох дітей, 34 особи тяжкі, додав Вітовецький.
 
Нагадаємо, Росія завдала ракетного удару по Вінниці. За попередніми даними, загинули 20 людей, серед них три дитини. За даними Нацполіції, безвісти зникли 15 громадян.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button