Україна

У вересні ЗСУ звільнили 400 населених пунктів


У вересні ЗСУ звільнили 400 населених пунктів

Відчутного результату вдалося досягти завдяки допомозі жителів окупованих територій, наголосив Зеленський.

 
З початку поточного місяця українські війська деокупували близько 400 міст, селищ та сіл. Такі дані у п’ятницю, 23 вересня, озвучив президент Володимир Зеленський у ході традиційного відеозвернення.
 
“З початку активних дій на сході нашої держави у вересні вже звільнено близько 9 тисяч квадратних кілометрів території, близько 400 населених пунктів”, – уточнив глава держави.
 
За його словами, такого результату вдалося досягти, в тому числі завдяки мирним жителям на тимчасово окупованих територіях, які допомагали захисникам. Зеленський закликає співгромадян продовжувати це робити.
 
“Передавайте нашим спецслужбам усі дані про тих, хто організовує і допомагає проводити цей фарс із псевдореферендумами. Передавайте всю інформацію про російську мобілізацію, про російську армію загалом. Допомагайте тим в окупованих районах, хто цього потребує: людям похилого віку, одиноким, сім’ям із дітьми. Україна повернеться на всю свою землю, і маємо зберегти там якнайбільше наших людей”, – сказав він.
 
Раніше український президент звернувся до жителів населених пунктів, які тимчасово контролює російська армія, із проханням зробити все можливе, але не потрапити до лав ворожого війська.
 
З’явилося моторошне відео зі звільненого села
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button