Україна

У United24 з’явилися нові напрямки та ще п’ять амбасадорів


У United24 з явилися нові напрямки та ще п ять амбасадорів

До фандрейзингової платформи United24 додаються ще два напрями: Освіта і наука та Розмінування.


На українській фандрейзинговій платформі United24 з’явилися два нових напрями, до яких приєдналися ще п’ять амбасадорів. Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час виступу на заході з нагоди першої річниці роботи платформи.
 
У перший рік United24 зосередилася на трьох напрямах: оборона та розмінування, медицина, а також відбудова.
 
Відтепер до цих трьох напрямів додають ще два. Так, буде окремий напрям для гуманітарного розмінування, щоб якнайбільше людей могли на ньому зосередитись. І п’ятим напрямом для United24 стане освітній.
 
Першими амбасадорами напряму Освіта і наука стануть науковці та лауреати Нобелівської премії – британський біохімік Пол Нерс, норвезькі психологи Едвард Мозер і Мей-Брітт Мозер. А також – українська акторка Іванна Сахно.
 
У новому напрямі Розмінування першим амбасадором став американський філософ японського походження Френсіс Фукуяма.
 
“Цей напрям United24 теж масштабний. Понад 170 тисяч квадратних кілометрів території України забруднено мінами й снарядами, що не розірвалися. Не всі країни світу мають таку площу, яку ми повинні зробити повністю безпечною для наших людей, для наших дітей”, – сказав Зеленський.


Нагадаємо, до платформи United24 вже приєдналися люди зі 110 країн світу, а загальна сума благодійних внесків перетнула позначку 300 млн доларів. 

Барбра Стрейзанд стала послом платформи United24

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button