Україна

У ЦНС розповіли, як Кремль мотивує росіян воювати проти України


У ЦНС розповіли, як Кремль мотивує росіян воювати проти України

Росіянам обіцяють роздавати по два гектари землі. Насамперед йде мова про південні частини Донеччини та Херсонщину.


Кремль обіцяє майбутнім загарбникам по два гектари окупованої української землі у Донецькій та Херсонській областях кожному. Головною умовою є вступ до лав армії РФ з подальшою їх відправкою на війну в Україну. Про це повідомляє пресслужба Центру національного спротиву в понеділок, 13 травня.
 
“Кремль вирішив як ще заохотити свій люд іти воювати в Україну. Тепер окупанти будуть роздавати по два гектари української землі кожному учаснику “СВО”. Насамперед йде мова про південні частини Донеччини та Херсонщину”, – йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що нещодавно на тимчасово окупованих територіях України запрацювали “державні житлові інспекції”, метою яких є виявлення порожніх квартир, чи квартир чиї власники покинули регіон. Надалі такі квартири оголошують “безгосподарчими” та “націоналізують”.
 
Однак окупанти не встигають отримати свої обіцяні “нагороди” як у випадку із житлом, так і з землею. Натомість землі та нерухомість продають за великі гроші.
 
“У Кремлі дуже добре знають, що тривалість життя російського м’яса не перевищує восьми тижнів”, – пояснюють у Центрі.

Нагадаємо, за даними партизанського руху АТЕШ, у наступі на Харківську область російські загарбники залучили африканський корпус найманців.

Окупанти забирають житло навіть у тих, хто отримав паспорт РФ – ЦНС

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button