Україна

У Трускавці арештували майно готелю власника з Росії


У Трускавці арештували майно готелю власника з Росії

Йдеться про готель Бескид у Трускавці, що знаходиться у складі ПрАТ Санаторно-готельний комплекс Дніпро-Бескид, стверджують місцеві ЗМІ.

Суд арештував та передав в управління АРМА корпоративні права і майно готельного комплексу на Львівщині, кінцевим бенефіціаром останніх якого є громадянин РФ. Загальна вартість переданих активів складає майже 6 млн гривень. Про це повідомила прокуратура Львівської області у вівторок, 29 серпня.

“У власності росіянина перебувають підприємства та майнові комплекси на Львівщині та в АР Крим. Встановлено, що у 2016 році його готель на окупованому півострові надавав свої послуги щодо проживання воєнізованим формуванням рф. На сьогоднішній день суб’єкт господарювання й надалі здійснює свою діяльність, сплачуючи податки країні-агресору”, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього, фігурант є одним із власників корпоративних прав на майновий комплекс у Трускавці. Він володіє 49% статутного капіталу. На майно та активи, які знаходяться на Львівщині, накладено арешт та передано в АРМА.

Місцеве видання Варіанти стверджує, що йдеться про готель Бескид у Трускавці, що знаходиться у складі ПрАТ Санаторно-готельний комплекс Дніпро-Бескид. Він належав Богословському алюмінієвому заводу (м. Красноярськ, Російська Федерація), який входить до складу компанії РУСАЛ.

Раніше стало відомо, що в Україні арештували мільярдні активи генерала РФ Валерія Капашина. До списку входять більше ніж 20 комерційних об’єктів, понад 3 тис. квадратних метрів житлової нерухомості та 17 земельних ділянок на території Полтавської області.

Україна націоналізувала активи олігарха з Росії

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button