Україна

У Силах оборони Ізраїлю заявили про загибель щонайменше 123 солдатів


У Силах оборони Ізраїлю заявили про загибель щонайменше 123 солдатів

Щонайменше 123 ізраїльських солдатів були вбиті. 50 сім’ям ізраїльтян повідомили, що їхніх близьких викрали в Секторі Гази.

Речник Сил оборони Ізраїлю Даніель Хагарі заявив, що ізраїльська армія втратила щонайменше 123 солдати внаслідок нападу ХАМАСу. Про це повідомляє Haaretz.

За його словами, 50 сім’ям ізраїльтян повідомили, що їхніх близьких викрали в Секторі Гази. Щонайменше 123 ізраїльських солдатів були вбиті.

Хагарі додав, що ЦАХАЛ забезпечив контроль над усіма ізраїльськими містами і населеними пунктами поблизу кордону з Сектором Гази.

“Наскільки ми розуміємо, жоден терорист не проник на територію Ізраїлю протягом ночі. Було кілька інцидентів зіткнень з терористами, які переховувалися на ізраїльській території після першого нападу”, – зазначив він.

Хагарі також повідомив, що Ізраїль завдає авіаударів по Сектору Гази кожні чотири години. Що стосується кордону з Ліваном, то там немає жодних “безпекових” інцидентів. Разом з тим, ЦАХАЛ залишається в стані готовності.

Нагадаємо, 7 жовтня бойовики ХАМАС здійснили масовану ракетну атаку на Ізраїль та проникли на його територію. У відповідь армія Ізраїлю оголосила про початок операції Залізні мечі та атакувала об’єкти угруповання в секторі Газа.

Внаслідок військових дій з обох сторін загинуло понад 1100 осіб, ще кілька тисяч поранені.

Як повідомлялося, в Ізраїлі мобілізували 300 000 резервістів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button