Україна

У Сєвєродонецьку окупанти вилучили зі стихійних поховань 396 тіл – ОВА


У Сєвєродонецьку окупанти вилучили зі стихійних поховань 396 тіл - ОВА

До травня включно українська влада здійснювала поховання всіх знайдених загиблих та померлих власною смертю на цвинтарі біля Лісової Дачі.

Російські окупанти почали вилучати із стихійних поховань на території Сєвєродонецької громади останки жертв власної агресії. Про це повідомила Луганська обласна військова адміністрація у понеділок, 7 листопада.

Влада нагадала, що росіяни захопили Сєвєродонецьк ще влітку, “але у них була купа справ. Як, наприклад, не відновити газопостачання, не зробити опалення, не вивезти з міста тонни сміття, не організувати освітній процес, втратити гроші, спрямовані на компенсацію за зруйноване майно”.

“Окупанти дочекалися листопада, поки земля замерзне, і почали вилучати із стихійних поховань на території Сєвєродонецької громади останки жертв російської агресії. Знайшли тіла 396 людей”, – йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначили, що “до травня включно українська влада здійснювала поховання всіх знайдених загиблих та померлих власною смертю на цвинтарі біля Лісової Дачі. Як ховали людей після захоплення міста – бачите самі”.

Раніше повідомлялося, що росіяни на Луганщині вбили двох цивільних – мешканців деокупованої Білогорівки.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button