Україна

У Сумській області не відновлюватимуть зруйновані мости


У Сумській області не відновлюватимуть зруйновані мости

На Сумщині з початку війни 2,5 тис. об’єктів або серйозно пошкоджені, або зруйновані.

 
Влада Сумської області поки не проводитиме ремонту 10 зруйнованих та пошкоджених 10 мостів у прикордонних районах з Росією. Про це у п’ятницю, 7 липня, сказав голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, повідомляє Укрінформ.
 

 
“Мости на прикордонні Сумщини з РФ, на прохання військових, не ремонтуватимуться”, – заявив він на брифінгу.
 
Йдеться про мости, якими окупанти заходили в Українус 24 лютого. Тепер вони розглядаються як шляхи у разі можливого повторного вторгнення військ країни-агресора.
 
“Також у нас у регіоні багато мостів, які зруйновані не лише на початку війни або під час окупації, а й підірвані вже рашистами, під час виходу із Сумської області наприкінці березня – на початку квітня. Поки вони не відновлюватимуться”, – сказав Живицький і додав, що в області з початку війни 2,5 тис. об’єктів або серйозно пошкоджено, або зруйновано.
 
Наразі на Сумщині відновлюють те, що можна зробити швидко – дахи, вікна. Йдеться про різні будівлі, починаючи від багатоквартирних будинків до приватних садиб та об’єктів ЖКГ.
 
Нагадаємо, вночі 5 липня росіяни атакували п’ять громад у Сумській області. Усього було зафіксовано понад 60 ворожих ударів.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button