Україна

У Сумах ДБР блокувало спробу продажу зброї правоохоронцем


Зловмисник зберігав у себе пістолет Макарова, магазини з набоями до нього, а також гранатомет, гранатометні постріли та гранати.


Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру сумському правоохоронцю, який вирішив нажитися на продажі зброї. Про це повідомила пресслужба ДБР в понеділок, 17 червня.
 
Чоловік зберігав у себе пістолет Макарова, магазини з набоями до нього, а також гранатомет, гранатометні постріли та гранати. Клієнтів він підшукав серед своїх знайомих.

Зловмисника було затримано в результаті спеціальної операції. Йому повідомлено про підозру в збуті вогнепальної зброї й бойових припасів без передбаченого законом дозволу.

 
Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі до семи років. Вирішується питання обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Встановлюється походження зброї та боєприпасів.

 
Нагадаємо, раніше СБУ та Нацполіція нейтралізували злочинне угруповання, яке підпільно торгувало зброєю у різних регіонах України. 

Служба безпеки також запобігла продажу зброї представникам кримінальних кіл у Полтавській, Одеській та Житомирській областях.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × 1 =

Back to top button