Україна

У столиці суттєво подорожчала оренда квартир

Орендувати квартиру в Києві справа не з легких, її вартість, якість, ремонт і транспортна розв’язка входить в майбутню ціну, повідомляє 1NEWS з посиланням на Взгляд.

Тому, чим ближче квартира розташована до центру міста – тим її вартість буде дорожче.
Повідомляється, що найдорожчі квартири на Печерську і в Шевченківському районі, а трохи дешевше можна знайти – в Солом’янському та Святошинському районах.

Так, в Святошинському районі однокімнатну квартиру можна орендувати від 5 тис. грн. Ціна залежить від якості ремонту в квартирі і віку самого будинку. Наприклад, в новобудові вартість однокімнатної квартири починається з 8 тис. грн.

В Оболонському районі однокімнатну квартиру можна зняти за 8 тис. грн на місяць.

На Подолі ціна однокімнатної квартири стартує від 5,4 тис. грн на місяць. Голосіївський район – ціни за оренду стартують від 5 тис. грн.

На Дарниці однокімнатну квартиру можна орендувати за 5 тис. грн. Як завжди, ціни залежать від якості ремонту, відстані від метро і віку будинку, в якому розташована квартира.

Деснянський район – оренда стартує від 5, 5 тис. грн. У Дніпровському районі “однокімнатку” можна зняти від 5, 5 тис. грн і до 12 тис.

На Печерську ціна стартує від 5 тис. грн. Хоча є і більш дорожче, наприклад, за 14 тис. Солом’янський район5 тис. Шевченківськийвід 5 до 12 тис. грн.

Слід зазначити, що ослаблення карантину відразу відбилося на ціні оренди квартир – вона подорожчала на 20% і, за прогнозами, до кінця літа зрівняється з докарантинними показниками.

 

 

Back to top button