Україна

У столиці з’явиться реабілітаційний центр для військових

Благодійна організація “Міжнародний благодійний фонд братів Кузьміних” анонсує відкриття ще одного реабілітаційного центру в Києві, інформує 1NEWS з посиланням на “Kiev24”.

Точна дата відкриття поки невідома, оскільки залишилися відкриті питання з реабілітаційним обладнанням. Однак обіцяють, що це відбудеться найближчим часом.

Що відомо про благодійний фонд?

Фонд братів Кузьміних існує з 2015 року і займається безкоштовною реабілітацією військовослужбовців після поранень, травм і захворювань, отриманих у результаті військових дій.

“Ми перші в Україні почали займатися благодійною реабілітацією. За період своєї діяльності ми змогли досягти багато перемог у відновленні втраченого здоров’я. І прекрасно знаємо проблематику процесу реабілітації в цілому в Україні. Зокрема проблеми є з безкоштовною реабілітацією для поранених на війні. На жаль, доступність і якість цих послуг в Україні залишає бажати кращого. Саме тому ми своїми силами намагаємося зробити її доступною, якісною та ефективною”, – наголошує голова БО Сергій Кузьміних.

Успішний попередній досвід створення реабілітаційних центрів

Фонд вже має успішний досвід створення реабілітаційних центрів для комплексного якісного фізичного, психологічного, соціального відновлення постраждалих на війні бійців. Так, за 2017 було відкрито два Центри – в Житомирі та Черкасах, де за два роки вже сотні військових отримали відновлює допомогу. Активно працюючи в напрямку благодійної реабілітації, командою Фонду було прийнято рішення відкрити ще один Центр в Києві.

Уже зараз в Центрі працюють фахівці, які надають послуги реабілітації тим, кому це необхідно. Усі послуги Центру для бійців будуть абсолютно безкоштовними.

 

 

 

 

Back to top button