Україна

У ССО розповіли, як взяли під контроль опорний пункт РФ і полонених


У ССО розповіли, як взяли під контроль опорний пункт РФ і полонених

Військові повідомили деталі операції Говерла, в результаті якої вони змогли покращити своє тактичне положення на панівній висоті.

Сили спеціальних операцій розповіли у відповідному відео про операцію Говерла,  в результаті якої Сили оборони змогли покращити своє оперативно-тактичне положення на панівній висоті.

За їхніми словами, взяти це положення під контроль підрозділам Сил оборони не вдавалося кілька місяців поспіль. Але після ретельного планування та підготовки у взаємодії з підрозділами Сил оборони групи ССО розпочали проведення спецоперації.

Під прикриттям засобів вогневої підтримки, РЕБ і БпЛА оператори висунулися для проведення спеціальних дій.

“Завдяки злагодженій і професійній роботі операторів ССО противник був вибитий з опорного пункту, а двох горе-десантників противника було захоплено в полон”, – ідеться в повідомленні ССО.

Після проведення зачистки та встановлення повного контролю над опорним пунктом противника на висоту були заведені визначені підрозділи Сил оборони.

Раніше ми вже повідомляли, що Україна відкриє новий табір для полонених росіян, оскільки їх кількість зросла через ситуацію на фронті й блокування Росією обмінів військовополоненими.

Уряд виділив 34 млн грн на ремонт табору для полонених росіян

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button