Україна

У США третій день поспіль скасовують понад 1500 авіарейсів


У США третій день поспіль скасовують понад 1500 авіарейсів

Станом на вечір 21 липня, було скасовано близько 1600 рейсів до США, всередині країни або за її межами, також понад 8500 рейсів були затримані.

У Сполучених Штатах третій день поспіль скасовані понад півтори тисячі авіарейсів, оскільки авіакомпанії намагаються відновити роботу після глобального технічного збою. Про це повідомляє CNN.

За даними сайту моніторингу польотів FlightAware, станом на вечір 21 липня було скасовано близько 1600 рейсів до США, всередині країни або за її межами, також понад 8500 рейсів були затримані.

Зазначається, що більшість скасованих рейсів були від авіакомпанії Delta Air Lines. Там повідомили, що продовжують відновлення після “проблеми з технологіями зовнішнього постачальника”, яка призвела до затримок і скасування рейсів.

За даними FlightAware, 20 липня в США було скасовано 2136 рейсів кількох перевізників і понад 21 300 рейсів затримано.

Більшість систем перевізника United Airlines відновилися після глобального збою, однак все ще можливі деякі затримки та скасування рейсів, йдеться у заяві авіакомпанії. Так, у суботу було скасовано понад 400 рейсів перевізника, у неділю – понад 200.

Також від збою постраждала авіакомпанія American Airlines, яка 19 липня заявила про безпечне відновлення роботи.

Нагадаємо, масштабний технічний збій у всьому світі порушив роботу аеропортів, банків та медіа. Зокрема, всі рейси великих американських компаній – Delta, United Airlines та American Airlines – скасовано.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + six =

Back to top button