Україна

У США сенатори закликають визнати РФ спонсором тероризму – СН

У США сенатори закликають визнати РФ спонсором тероризму - СН

Фото: Посльство Украины в США / Facebook

Таке рішення Вашингтона означатиме повну дискваліфікацію Росії із цивілізованого світу, зазначив Арахамія.

 

Американські сенатори Ліндсі Грем і Річард Блюменталь підготували резолюцію із закликом до Держдепу США визнати Росію країною, яка спонсорує тероризм. Про це у вівторок, 10 травня, повідомив голова фракції Слуга народу Давид Арахамія.

 

“Сенатори Ліндсі Грем і Річард Блюменталь представлять резолюцію із закликом до держсекретаря США Ентоні Блінкена визнати Росію державою-спонсором тероризму”, – йдеться у повідомленні.

 

За словами нардепа, таке рішення означатиме повну дискваліфікацію Росії із цивілізованого світу.

 

“У такій країні ніколи не буде проведено Олімпіаду, там не виступатимуть світові зірки, туди ніколи не прийде інвестор. Це ізоляція, якої росія не бачила навіть під час Холодної війни”, – уточнив Арахамія.

 

Нагадаємо, 3 травня депутати Верховної Ради України закликали Палату представників і Сенат Конгресу США посилити санкції проти Росії та держав, які з нею співпрацюють, зокрема ввести рестрикції, передбачені відповідно до статусу держави-спонсора тероризму.

 

Як повідомляв Ентоні Блінкен, США вивчають можливість включення Російської Федерації до свого списку країн-спонсорів тероризму.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button