Україна

У Слуги народу закликали мешканців не брати участь у “референдумах”


У Слуги народу закликали мешканців не брати участь у референдумах

Партія зробила заяву із приводу “референдумів” у т.зв.”Л/ДНР” та на підконтрольних армії РФ територіях Запорізької та Херсонської областей.

 
“Слуги” закликали світову спільноту дати належну оцінку діям російської влади у зв’язку із проведенням “референдумів”. Зокрема заявили, що жодна цивілізована країна їх визнавати не буде. Відповідну заяву опублікували на офіційному сайті партії.
 
Слуги народу закликали жителів згаданих територій не брати участі у “референдумах”. Також заявили, що ці так звані “референдуми” аж ніяк не змінять ситуацію на фронті і на тимчасово окупованих територіях.
 
“Референдуми” не матимуть навіть найменшої юридичної чи політичної легітимності. А головне – вони ніяк не зупинять контрнаступ ЗСУ та звільнення всіх тимчасово окупованих територій України. А якщо російська влада визнає намальовані поспіхом папірці і включать окуповані території до складу Росії, вони назавжди закриють можливості для спілкування Росії з цивілізованим світом”, – йдеться у заяві.
 
Також у партії закликали світову спільноту дати належну і дієву оцінку діям російської влади. Щодо неї мають бути введені справжні, нищівні санкції.
 
“Ми звертаємося до кожного громадянина України на тимчасово окупованих територіях – на Херсонщині та Запоріжжі, Луганщині та Донбасі. Не беріть участі у дешевих спектаклях окупантів, не йдіть на “референдуми”, не отримуйте бюлетені та російські паспорти. Не втрачайте надії, ЗСУ вже на шляху до вас”, – заявили у партії.
 
Нагадаємо, 19 вересня зрадники і колаборанти з т.зв.”ДНР”, т.зв.”ЛНР” та тимчасово окупованого Херсона закликали до невідкладного проведення “референдумів” про входження до складу Росії.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button