Україна

У Скадовську військові РФ зняли прапори України – мер

У Скадовську військові РФ зняли прапори України - мер

Фото: facebook.com/YakovlievOleksandr

Війська РФ зняли у Скадовську українські прапори

Міська рада не має наміру співпрацювати з окупантами та працювати у будівлі під ворожим прапором, наголосив Олександр Яковлєв.

У Скадовську вранці 15 квітня російські війська зняли прапори України з будівлі міської ради та з флагштока у центрі. Про це повідомив у Facebook мер міста Олександр Яковлєв.

“Причепили свої триколори. Тим самим вони кажуть, що надалі вони несуть повну відповідальність за все, що відбувається у місті та громаді”, – написав голова Скадовська.

Він наголосив, що міська рада не співпрацюватиме з окупантами, тому у п’ятницю жоден працівник виконкому не працюватиме у будівлі під ворожим прапором.

“Незалежно від зовнішніх обставин та перебування на посаді наше служіння Україні, рідному місту та своїй громаді триває. Які б прапори не вішали загарбники на будівлях та площах, вони ніколи не зможуть замінити кольори наших жовтих полів та блакитного неба. Ці кольори у серці кожного українця”, – зазначив Яковлєв.

Скріншот: facebook.com/YakovlievOleksandr

Раніше мер Скадовська повідомив, що залишив місто через погрози з боку російських окупантів. Він запевнив, що перебуває на постійному зв’язку із заступниками.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button