Україна

У шести лікарнях столиці підготували спецбокси для прийому хворих на коронавірус

У Києві визначені лікарні зі спеціальними боксами в інфекційних відділеннях, які можуть приймати людей на карантин у випадку інфікування коронавірусом, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу мерії.

Про це сказав мер Києва Віталій Кличко під час засідання Київради у четвер. “Не будемо забувати, що українці схвильовані ситуацією щодо коронавірусу. В столиці й в країні випадків захворювання на цю хворобу немає, не зареєстровано. Але ми повинні бути готові до того, якщо такі випадки відбудуться, якщо таке може трапитись. В Києві визначені лікарні, де підготовлені бокси, в інфекційних відділеннях, які зможуть приймати людей на карантин, і лікування, якщо потреба в цьому буде”, – сказав Кличко.

Кличко також повідомив, що у п’ятницю, 28 лютого, разом з фахівцями МОЗ в одній зі столичних лікарень проведуть навчання для медиків, як оперативно та злагоджено діяти в ситуаціях виявлення випадків захворювання чи підозри на коронавірус.

“Необхідна і також кампанія для того, щоб пояснювати людям. В школах, в інших соціальних закладах, публічних місцях пояснювати, які симптоми, та інформувати киян, – додав він.

 

 

 

Back to top button