Україна

У розташуванні окупантів під Бєлгородом пролунав вибух


У розташуванні окупантів під Бєлгородом пролунав вибух

Російські ЗМІ та соцмережі повідомили, що внаслідок вибуху та пожежі постраждали десятки військових, є загиблі.

Вибух у місці розташування російських військ у Бєлгородській області РФ призвів до пожежі. За попередньою інформацією, є жертви та постраждалі. Про це повідомив губернатор регіону В’ячеслав Гладков у неділю, 14 січня.
 
Напередодні російський чиновник розповів про пожежу на території колишнього будинку культури та початкової школи в одному із населених пунктів Корочанського району.
 
За його словами, пожежа була досить серйозною, оскільки мешканців сусідніх будинків довелося евакуювати на безпечну відстань.
 
Він додав, що мешканці села не постраждали. Однак, наступного дня стало відомо, що постраждали військові. Зокрема, щонайменше десятеро людей отримали поранення внаслідок вибуху боєприпасів у сільському будинку культури на хуторі Тоненьке (близько 65 км від кордону з Україною). Про це заявило пропагандистське агентство ТАСС із посиланням на екстрені служби.
 
Російські Telegram-паблики 112 і База повідомили подробиці цієї події. Вони повідомили, що 14 січня командир взводу старший сержант російської армії підрив РГД-5 на території приміщення, де розташувалися військові. Пожежа почалася, в результаті якої здетонували боєприпаси, що знаходилися в кімнаті зберігання зброї.
 
Внаслідок вибуху нібито загинули троє військовослужбовців армії РФ, 16 постраждали, ще вісім зникли безвісти.
 
Наразі у цій справі порушено кримінальну справу.
 
Як повідомлялося раніше, частина Бєлгородської області Росії знеструмлена через пошкодження високовольтних проводів нібито через падіння безпілотника.
 
Раніше в російському Шебекіно Бєлгородської області чули численні вибухи.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 
 
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button