Україна

У Росії заявили про двох загиблих в результаті обстрілу околиці Білгороду


У Росії заявили про двох загиблих в результаті обстрілу околиці Білгороду

Губернатор регіону В’ячеслав Гладков заявив, що в результаті атаки на Білгородський район щонайменше двоє людей загинуло.

Губернатор Білгородської (Бєлгородської) області В’ячеслав Гладков повідомив на своєму Telegram-каналі в понеділок, 18 березня, про атаку на територію Білгородського району.

“За попередньою інформацією, двоє людей загинули і четверо постраждали в селі Микільське”, – стверджує російський чиновник.

За його словами, загинули 17-річний підліток і чоловік – від завданих ран вони померли на місці ще до приїзду швидкої допомоги.

“Наші рятувальники витягли з-під завалів цього ж будинку маленьку дівчинку, у неї закрита черепно-мозкова травма та переломи кінцівок. Бригадою швидкої дитини доставлено до дитячої обласної лікарні”, – йдеться в повідомленні.

Посадвець додав, що під завалами будинку можуть бути ще дві жінки.

“Ще троє постраждалих чоловіків від госпіталізації відмовилися – в одного отруєння чадним газом… у другого – легкі осколкові поранення та забите рани нижньої кінцівки, у третього – баротравму”, – додає губернатор.

Чотири домоволодіння дістали різні пошкодження: вибиті вікна, пошкоджено покрівлю, фасад та паркани.

Раніше ми вже писали, 16 березня, в Бєлгороді пролунали вибухи. За годину до цього російські добровольці анонсували масований удар по військових цілях у місті.

В Росії заявили про масований удар по Бєлгороді

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button