Україна

У Росії розстріляли командира літака Ту-95 – ГУР


У Росії розстріляли командира літака Ту-95 - ГУР

Олег Стегачов був безпосередньо причетний до нанесення ракетних ударів по цивільних об’єктах в Україні та вбивств українців.

У російському місті Енгельс Саратовської області розстріляли командира екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 майор Олега Стегачова. Про це повідомило Головне управління розвідки Міноборони України у суботу, 4 лютого

“Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує: у російському місті Енгельс розстріляли командира екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 – майора Олега Сергійовича Стегачова”, – йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, цей пілот ВКС РФ народився 23.06.1983 року, служив на авіабазі Енгельс (в/ч 06987).

“Він безпосередньо причетний до нанесення ракетних ударів по цивільних об’єктах в Україні та вбивств наших людей. Внаслідок атаки Олег Стегачов зазнав вогнепальних поранень. Вижив чи ні – уточнюємо”, – зазначили у ГУР і нагадали, що на всіх воєнних злочинців чекає розплата – відомі їхні імена, адреси, номери автомобілів, звичні маршрути і звички.

Раніше стало відомо, що російських військових льотчиків намагалися отруїти. Випускникам Армавірського військового авіаційного училища надіслали отруєний торт і віскі.

У Криму ліквідовано генерала РФ – соцмережі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button