Україна

У Росії прикордонники затримали українця, якого звинувачують у переправці наркотиків

Співробітники прикордонного управління ФСБ Росії по Ростовській області затримали громадянина України. Російські силовики говорять, це сталося “при спробі переправити через державний кордон велику партію синтетичних наркотиків”, повідомляє 1NEWS з посиланням на УНН.

“У районі населеного пункту Чертково Ростовської області прикордонний наряд затримав громадянина України, який намагався потрапити на територію РФ в обхід встановленого пункту пропуску… У порушника виявлено поліетиленові пакети, у яких, відповідно до проведеного дослідження, знаходилося 2,9 кг синтетичного наркотику (сіль), що містить похідну від наркотичного засобу метілефедрон”, – йдеться в повідомленні.

У пресслужбі відзначили, що порушник, помітивши прикордонників, нібито спробував утекти, проте був затриманий під час переслідування.

Наразі стосовно затриманого вирішується питання про порушення кримінальної справи про “контрабанду наркотичних засобів, психотропних речовин, їх прекурсорів або аналогів, рослин, що містять наркотичні засоби, психотропні речовини або їх прекурсори, або їх частин, що містять наркотичні засоби, психотропні речовини або їх прекурсори”, відзначили в пресслужбі.

 

 

 

 

Back to top button