Україна

У Рівному під час сесії міської ради сталася масова бійка – 1News

Конфлікт виник під час обговорення зміни керівництва Рівненської міської лікарні, який переріс у масову бійку


Фото з відкритих джерел

У Рівному сьогодні, 21 лютого, під час сесії міської ради сталася бійка, постраждав депутат. Про це повідомляє “Рівне вечірнє”.

Зазначається, що сутичка розпочалася під час виступу місцевого активіста, лікаря Рівненської міської лікарні Романа Коваля. Він виступав на захист теперішнього головного лікаря ЦМЛ Рівного Євгена Кучерука, якого хочуть звільнити з роботи.

Коваль звинуватив представників “Свободи”, що це саме вони хочуть замінити головного лікаря. Саме тоді до трибуни підбігли депутати від ВО “Свобода”. Розпочалася штовханина, яка переросла у бійку за участю близько 20-ти людей. 

1News за темою: У Львівській райраді сталася бійка між депутатами

Розборонити обидві сторони конфлікту вдалося за допомогою поліції. Під час бійки постраждав ексдепутат ВР Олег Осуховський, якому розбили брову.

У роботі сесії Рівненської міської ради оголошено перерву. У залі валяються зірвані маски, на яких видно краплі крові.

Нагадаємо, раніше ми писали, що народний депутат України Артем Дмитрук, який вийшов із партії “Слуга народу”, влаштував бійку на засіданні земельної комісії Одеської міської ради. Травми різного ступеня тяжкості отримали кілька працівників міської ради та муніципальної безпеки. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button