Україна

У Рівному чоловік під час погоні розбив три поліцейські авто


У Рівному чоловік під час погоні розбив три поліцейські авто

Пояснити свою поведінку затриманий не зміг. Йому призначать судово-психіатричну експертизу.

У місті Рівне поліція затримала чоловіка на автомобілі, який під час погоні розбив п’ять машин, у тому числі три службові. Гонитва тривала 35 кілометрів, повідомила напередодні прес-служба Національної поліції області.

Вказано, що вчора вранці на спецлінію 102 надійшло повідомлення мешканки села Буща Рівненського району, що малознайомий чоловік приїхав до її господарства та погрожував уночі спалити будинок. За словами заявниці, чоловік поводився агресивно і неадекватно. Коли ж на виклик прибув екіпаж поліції, то правопорушник уже втік. Жінка повідомила, що він пересувається автомобілем Skoda Octavia.

“На зупинку транспортного засобу були орієнтовані всі екіпажі патрульної поліції. При спробі заблокувати рух легкової машини Skoda Octavia у Рівному, її водій спочатку допустив бічне зіткнення зі службовим авто RenaultDuster, а потім, не зупиняючись, – з Mitsubishi Outlander, що стояв на дорозі із ввімкненими проблисковими маячками”, – сказано у повідомленні.

Потім водій легковика припустився лобового зіткнення з поліцейським авто Skoda Rapid, після чого його вдалося зупинити. Внаслідок ДТП постраждав сержант поліції. Його госпіталізували із травмами.

“Водій автомобіля Skoda, яким виявився 36-річний житель села Залісся Рівненського району, не травмувався і відповідно до огляду приладом Драгер був тверезий”, – повідомили у поліції.

Пояснити свою поведінку затриманий не зміг. Йому призначать судово-психіатричну експертизу.

Порушено кримінальну справу за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.1 ст.286 КК України).

Напередодні повідомлялося, що під Полтавою перекинулася фура з пивом. Водій вантажівки не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу.

А на Буковині у ДТП загинули військовий і вся його сім’я – чотири особи. Аварія сталася на автодорозі Н-03 сполученням Житомир – Чернівці біля урочища Чотири Корчми.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button