Україна

У Резерв+ з’явилася нова функція


У Резерв+ з явилася нова функція

Послуга доступна для працівників критично важливих підприємств і тих, які забезпечують потреби ЗСУ.

 
У застосунку Резерв+ зʼявилася можливість підвантажувати актуальні дані про бронювання до електронного військово-облікового документа. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони України в п’ятницю, 26 липня.
 
Послуга доступна лише для працівників критично важливих для держави підприємств і тих, які забезпечують потреби сил оборони.
 
Заброньовані громадяни отримуватимуть push-повідомлення про появу статусу бронювання в реєстрі військовозобов’язаних Оберіг.
 
Щоб отримати актуальний статус після отримання сповіщення необхідно:
 
  • Натиснути на кнопку з трьома крапками на головному екрані.
  • У спадному меню вибрати Оновити документ.
     
Заступниця міністра оборони з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко зазначила, що працівникам критично важливих підприємств та ВПК більше не потрібно носити паперові документи про бронювання.

“Вони можуть показати інформацію у застосунку Резерв+ на смартфоні. Статус бронювання можна отримати легко, зручно та без жодних черг і паперової рутини”, – сказала вона.

Нагадаємо, раніше в Резерв+ з’явився новий функціонал. Тепер ті, хто вчасно оновив свої військово-облікові дані, отримають спеціальну позначку в застосунку. 

Як відомо, всі військовозобов’язані громадяни України мали оновити свої дані в застосунку до 16 липня, однак оновити дані в Резерв+ можна і зараз, але доведеться платити штраф. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button