Україна

У разі російської атаки США нададуть Україні зенітні, протикорабельні та протитанкові ракети – WSJ

Адміністрація президента США Джозефа Байдена серед планів, спрямованих на реагування у разі агресії Росії проти України, готує передачу Україні численної ракетної зброї, а також санкції проти РФ, повідомляє 1NEWS з посиланням на slovoidilo.ua.

Найближчим часом російський лідер навряд чи вирішить вводити війська в Україну, а, швидше за все, планує поглинання Білорусі. 20 квітня 2021, 13:42

Співробітники адміністрації Байдена підготували пропозиції, які передбачають озброєння України засобами протиповітряної оборони, протикорабельною і протитанковою зброєю. Але проєкти цих рішень поки не були надані Байдену.

Раніше видання повідомило, що чисельність російських бойових літаків, які зосереджені біля кордонів України та в тимчасово окупованому Криму, виявилася абсолютно непорівнянна з попередніми оцінками.

Глава зовнішньополітичної служби Європейського Союзу Жозеп Боррель заявив, що Росія стягнула до українських держкордонів близько 150 тисяч своїх військових. Це найбільша чисельність військ, яку коли-небудь розгортала РФ.

 

 

 

Back to top button