Україна

У пункті пропуску Ягодин-Дорогуськ оформлятимуть лише вантажівки


Легкові автомобілі та транспортні засоби з повною масою до 7,5 тонн будуть перенаправлені в інші пункти пропуску, для руху порожніх вантажівок виділять окремі смуги.

 
З понеділка, 27 червня, у пункті пропуску Ягодин-Дорогуськ оформлятимуть лише вантажівки. Про це повідомляє прес-служба МВС.
 
“Легкові автомобілі та транспортні засоби з повною масою до 7,5 тонн будуть перенаправлені в інші пункти пропуску. А для руху порожніх вантажівок виділять окремі смуги”, – йдеться у повідомленні.
 
Повідомляється також, що через Ягодин пропускатимуть і рейсові автобуси. Їхнє оформлення проводитиметься до завершення реконструкції та будівництва пункту пропуску Краковець.
 
“Таких домовленостей було досягнуто між Міністерством інфраструктури України, Держприкордонслужбою, Держмитслужбою та відповідними відомствами Республіки Польща. Це відбуватиметься для зменшення черг на кордоні в рамках програми Відкритий кордон”, – повідомляють у МВС.
 
Нагадаємо, Україна нарощує експорт сільгосппродукції через західні кордони.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet” target=”_blank”>https://t.me/korrespondentnet

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button