Україна

У пунктах пропуску запроваджено автоматизовану систему митного оформлення


У пунктах пропуску запроваджено автоматизовану систему митного оформлення

Однією з ключових складових нової системи є її інтегрування в нову автоматизовану систему управління ризиками, яка дозволяє ефективніше виявляти й мінімізувати ризики, пов’язані з переміщенням товарів через кордон.

В Україні завершено впровадження нової автоматизованої системи митного оформлення у всіх автомобільних пунктах пропуску на кордоні, повідомляє Державна митна служба.

“Це важливий етап масштабної цифрової реформи митниці, що спрямована на оптимізацію процесів, спрощення процедур, економію часу та зниження витрат для бізнесу. Крім того, нова система забезпечує прискорення перетину кордону для громадян”, – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що однією з ключових складових нової системи є її інтегрування в нову автоматизовану систему управління ризиками, яка дозволяє ефективніше виявляти й мінімізувати ризики, пов’язані з переміщенням товарів через кордон. Нова система також допомагає якісно відпрацьовувати виявлені ризики і сприяє високому рівню контролю та безпеки у пунктах пропуску.

Нагадаємо, раніше польські прикордонники повідомили про капітальний ремонт поблизу з українським переходом Ягодин. Роботи триватимуть до 14 листопада.

Україна планує розширити залізничне та автомобільне сполучення з Польщею, відкривши новий пункт пропуску.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + three =

Back to top button