Україна

У ПС ЗСУ уточнили дані щодо збитих ракет і дронів


У ПС ЗСУ уточнили дані щодо збитих ракет і дронів

Підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальна авіація та зенітні ракетні підрозділи ЗСУ знищили 9 з 10 дронів та крилату ракету Іскандер-К.


Повітряні сили Збройних сил України підтвердили знищення російської крилатої ракети Іскандер-К та дев’яти дронів-камікадзе типу Shahed. 
 
Зазначається, що в ніч на 21 листопада війська РФ атакували Україну з південно-східного напрямку ударними БпЛА типу Shahed, також було випущено чотири зенітні керовані ракети С-300 на Донецькому напрямку та одна крилата ракета наземного базування Іскандер-К з району Джанкоя (Крим).
 
Підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальна авіація та зенітні ракетні підрозділи ЗСУ знищили дев’ять із десяти дронів-камікадзе та крилату ракету.
 
Ці дані уточнюють інформацію Генштаб ЗСУ, який раніше повідомляв про збиття всіх десяти “Шахедів”. За даними командування, зафіксовано руйнування центральної міської лікарні у Селидовому Донецької області, будівлі шахти Котлярівська та іншої цивільної інфраструктури.
 
Вранці Генштаб повідомив, що російські окупанти наступають у районах Куп’янська, Бахмута, Авдіївки, Мар’їнки, Старомайорського та Вербового. За минулу добу на фронті сталось 70 бойових зіткнень.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button