Україна

У Полтаві запровадили графік видачі повісток


У Полтаві запровадили графік видачі повісток

Групи зі співробітників ТЦК та поліцейських, здійснюватимуть обхід вранці та ввечері, йдеться в розпорядженні міського голови.

Повістки військовозобов’язаним жителям почнуть видавати за графіком у Полтаві. Групи зі співробітників ТЦК та поліцейських, здійснюватимуть обхід вранці та ввечері. Про це йдеться в розпорядженні виконувача обов’язків мера Полтави Катерини Ямщикової та в коментарі спікера обласного ТЦК та СП Романа Істоміна для IPT.

“Встановити графік роботи груп оповіщення на території Полтави з 07:00 до 10:00 та з 17:00 до 20:00”, – мовиться в розпорядженні.

Крім того, для Старостинських округів Полтавської громади буде розроблено окремий графік.

Ямщикова наказала виділяти співробітників поліції для роботи в групах оповіщення.

“Що стосується графіка – ТЦК та СП і до цього здійснювало адресне сповіщення переважно вранці та ввечері, коли громадяни вдома. У групах ТЦК та СП ходить поліція. І про те, щоб керівники ОСББ надавали доступ до під’їзду. Це такі два пункти, які допомагають ТЦК та СП виконувати наші завдання”, – заявив  Істомін.

 

Раніше повідомлялося, що працівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки влаштували рейд в оздоровчо-рекреаційному комплексі Косино в Закарпатській області.

Нові методи мобілізації: де роздаватимуть повістки

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button