Україна

У Полтаві відкрився центр рекрутингу ЗСУ


У Полтаві відкрився центр рекрутингу ЗСУ

Вже доступні сотні вакансій у військових частинах ОК Схід, Національної гвардії та Територіальної оборони.


У Полтаві відкрився Центр рекрутингу для Збройних сил України. Це вже четвертий такий центр в Україні за два місяці. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони в п’ятницю, 22 березня. 
 
Наразі у центрі вже доступні сотні вакансій у військових частинах ОК Схід, Національної гвардії, Територіальної оборони. Серед них: оператори БпЛА, водії, спеціалісти з ремонту техніки, медики. Всі вони доступні як для чоловіків, так і жінок.

Мінімальне грошове забезпечення на посаді становить 20 тисяч гривень. Також виплачується додаткова винагорода залежно від місця проходження служби.
 

Зазначається, цивільні спеціалісти забезпечать якісний прийом та консультацію з усіх питань. Спеціально розроблений алгоритм рекрутингу дозволяє максимально спростити процес підбору посади, а також військової частини кандидатом на військову службу за контрактом. 
 
У Міноборони запевнили, що кожен, хто прийде, буде оформлений саме в ту бригаду і на ту посаду за фахом, яку він забажає. 

Нагадаємо, 20 березня Центр рекрутингу для ЗСУ відкрився у Дніпрі. Він став перший з восьми таких центрів у Дніпропетровській області. 

Рекрутинг не замінить мобілізацію – Міноборони

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button