Україна

У Полтаві відкрився центр масової вакцинації

У Полтаві сьогодні розпочалося масове щеплення від Covid-19 вакциною Pfizer-BioNTech (Comirnaty), передає “Полтавщина”, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

Щеплення проходить на 3-му поверсі ТРЦ “Київ”. Ще задовго до відкриття пункту масової вакцинації перед входом утворилася черга. Чекати доводиться по кілька годин, черга приблизно у 200 людей. Також видання зазначає, що ніхто не дотримується соціальної дистанції.

Зазначається, що вакцинацію роблять у порядку живої черги, незалежно від того, чи записувалися на нього через додаток “Дія”.

У Полтавській області працюють п’ять центрів вакцинації – у Полтаві, Кременчуці, Лубнах, Миргороді, Горішніх Плавнях – працюватимуть традиційно з 9:00 до 18:00, з четверга до неділі включно. У ці дні щеплюватимуть вакциною Coronavac. Виняток – Полтава та Кременчук, де в неділю, 18 липня, масово вакцинуватимуть тільки вакциною Pfizer.

Як повідомлялося, в Україні впродовж доби щеплення від коронавірусу отримали 50 тис. 435 осіб. За цей час отримали одну дозу 34 тис. 79 громадян. Повністю завершили вакцинацію, отримавши два уколи, 16 тис. 356 українців.

Back to top button