Україна

У поліції підтвердили замах на життя громадської діячки


У поліції підтвердили замах на життя громадської діячки

Повідомляється, що жінку із вогнепальним пораненням голови госпіталізували у лікарню. Правоохоронці вживають заходи для затримання стрілка. Йому загрожує до 15-ти років увʼязнення.

Поліція Львівщини встановлює обставини замаху на життя громадської діячки, що стався у Львові у п’ятницю, 19 липня. Про це інформує пресслужба поліції Львівської області у Фейсбук.

Повідомляється, що жінку із вогнепальним пораненням голови госпіталізували у лікарню. Правоохоронці вживають заходи для затримання стрілка.

“Подія сталась сьогодні, 19 липня, близько 19:30 на одній із вулиць Львова. Невідомий здійснив постріл зі зброї у бік 60-річної жінки. Лікарі госпіталізували потерпілу із пораненням голови”, – зазначили у повідомленні.

Нині на місці працюють слідчі, оперативники, керівництво поліції Львівщини. Вживаються заходи для встановлення особи та затримання стрілка.

Нагадаємо, у Львові у п’ятницю, 19 липня сталася стрілянина. Жертвою злочину могла стати українська мовознавиця Ірина Фаріон. Зокрема інформацію про замах на діячку підтвердило кілька неофіційних джерел.

Ми повідомляли, що Львівський апеляційний суд 29 травняпостановив поновити Ірину Фаріон на посаді професорки кафедри української мови Інституту гуманітарних наук Національного університету Львівська політехніка.

Як відомо, раніше в ефірі програми Рандеву з Яніною Соколовою Фаріон розкритикувала російськомовних українських військових, зокрема з Третьої штурмової бригади (створена на базі добровольчого формування Азов). 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 5 =

Back to top button