Світ

У Підмосков’ї росгвардійці обстріляли глядачів шоу, є поранені – ЗМІ

У Підмосков ї росгвардійці обстріляли глядачів шоу, є поранені - ЗМІ

Фото: росЗМІ (ілюстративне фото)

Росгвардійці поранили дитину і жінку

Російські силовики під час шоу демонстрували стрілянину, використовуючи холості набої. Проте зброя в цей час була направлена на глядачів. Дитина отримала серйозне пошкодження від гільзи.

У російському місті Електросталь, що під Москвою, силовики Росгвардії відкрили вогонь у бік глядачів, під час показових виступів. Зафіксовані поранення серед глядачів. Про це у неділю, 20 серпня, повідомляє російський Telegram-канал ВЧК-ОГПУ, який опублікував відповідне відео.

Зазначається, що під час шоу бійці демонстрували стрілянину, використовуючи холості набої. Проте зброя в цей час була направлена на глядачів, серед яких було багато дітей і жінок.

“Маленькі діти кричали хапалися за голови і падали на землю. Не обійшлося без поранень. Дитина отримала серйозне пошкодження від гільзи, що відскочила”, – йдеться в описанні до відео.

До речі, напередодні російський ТГ-канал 112 розповідав про “змагання по стрільбі”, на яких “все пішло не так”, тобто “відліт гільз завдав серйозних травм людям”.

За інформацією каналу, чотирирічний хлопчик госпіталізований з травмою голови, а 34-річна Ірина С. отримала рвані рани щоки та щелепи.

Раніше повідомлялося, що у Маріуполі сталася перестрілка між “кадирівцями” та росіянами.

На Запоріжжі сталася перестрілка між “кадирівцями” і дагестанцями – ЦНС

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Check Also
Close
Back to top button