Україна

У Пентагон проникла курка – її вже перевірили на предмет наявності жучків та прослуховування – 1News


Фото з відкритих джерел

Наразі вона перебуває у Лізі захисту тварин округу Арлінгтон

На територію одного з найбільш охоронних об’єктів у світі штаб-квартири Пентагону проникла курка. Про це повідомляє портал Military Times.

Правоохоронці помітили птицю вранці 1 лютого у найзахищенішій у комплексі Міністерства оборони зоні. Її одразу ж перевірили на предмет наявності жучків та прослуховування. Проте нічого не виявили.

“Курка поки що поживе у притулку, а ми шукатимемо для неї новий будинок. Тільки спочатку потрібно придумати їй ім’я – пропозиції вітаються!” – йдеться в публікації.

У мережі вже почали пропонувати свої варіанти. Дехто хоче назвати її на честь американки Етель Розенберг, яку заарештували за шпигунство для СРСР, іншим подобається ім’я Пенні – від слова “Пентагон”.


Animal Welfare League of Arlington

1News за темою: Біля Пентагону сталася стрілянина, – ЗМІ

Нагадаємо, раніше компанія Ілона Маска Neuralink показала ролик, на якому дев’ятирічна макака Пейдж грає у відеогру Pong за допомогою імплантованого в неї чіпа.

Зазначається, що мавпу вчили грати, мотивуючи банановим смузі, який та отримувала через металеву трубочку. Поки мавпа грала, компанія збирала інформацію про те, як працював її мозок під час гри.


[ad_2]
Source link

Back to top button