Україна

У Одеській області жінка напоїла немовля горілкою – 1News


Фото з відкритих джерел

Мати дитини стверджує, вона думала, що то була вода

В Одеській області жінка напоїла дитячою сумішшю з горілкою немовля, якому виповнилось 20 днів. Медики госпіталізували дитину. Про це повідомляє “7 канал”.

Інцидент стався у селі Ісаєве Березівського району. Працівники соцслужб, які приїхали перевірити умови утримання дитини, побачили, що у немовляти є проблеми з набором ваги. 

Як виявилось, жінка двічі давала дитині суміш з горілкою та один раз із холодною водою. Мати дитини запевнила, що горілка була налита у кружку і вона подумала, що то була вода.

Медики госпіталізували дитину 2 лютого. У малюка також діагностували пелюшковий дерматит, що свідчить про неналежний догляд. Згодом з’ясувалося, що дитина важить менше, ніж при народженні.


1News за темою: У Тернополі чоловік пив антисептик замість горілки: Його госпіталізували


Нагадаємо, у Кривому Розі від алкогольної інтоксикації померла 5-місячна дитина. Батьки дитини повністю визнали свою провину. Їх підозрюють у злісному невиконанні обов’язків із догляду за дитиною. Прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо батьків. Поки не повідомляється, як саме дитина отруїлася алкоголем. 


Джерело

Back to top button