Україна

У Новій Каховці пролунали вибухи в районі ГЕС – соцмережі


У Новій Каховці пролунали вибухи в районі ГЕС - соцмережі

У районі Каховської ГЕС пролунала серія гучних вибухів, яку почули місцеві жителі. У районі самої переправи через Дніпро помітили сильне задимлення.

 
На Херсонщині, в тимчасово окупованій Новій Каховці, пролунали вибухи в районі Каховської гідроелектростанції, яка використовується росіянами як переправа через Дніпро. Відео зі звуками вибухів оприлюднюють місцеві паблики.
 
Зокрема, повідомляється, що в районі Каховської ГЕС близько 14:00 12 серпня пролунала серія гучних вибухів, яку чули місцеві жителі. У районі самої переправи через Дніпро помітили сильне задимлення. Місцеві паблики повідомляють про можливе влучення в район ГЕС, після вибухів у місті включили сирену тривоги.
 
Наслідки удару наразі невідомі. Telegram-канал Інсайдер.UA повідомляє, посилаючись на власні джерела, що удар був нібито мостом біля Каховської ГЕС. Повідомляють про сім-вісім прильотів.
 
“Стоїть величезний клуб пилу”, – йдеться в повідомленні.
 
Для російського окупаційного угруповання на правому березі Дніпра є чотири ключові мости – Антонівський залізничний та автомобільний, міст біля Каховської ГЕС та Даріївський міст через Інгулець.
 
 
Нагадаємо, українські війська в середу, 10 серпня, завдали шість авіаударів по позиціях окупантів на півдні країни. Втрати окупантів у живій силі склали, попередньо, понад 40 російських солдатів.
 
Ще раніше у тимчасово окупованій Новоолексіївці Херсонської області згоріли ангар та техніка російських окупантів. Українське командування іронічно натякнуло, що це робота ЗСУ.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button