Україна

У Німеччині презентували книгу про українську розвідку


У Німеччині презентували книгу про українську розвідку

Передмову до книги написав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов.

На найбільшому в світі книжковому ярмарку у Франкфурті відбулася презентація книги “Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі”. Про це повідомили в ГУР Міноборони України.

“Це книга-часопис про зухвалі, сповнені неймовірн”х ризиків спецоперації української воєнної розвідки, а саме:”Авіапрорив на Азовсталь. Небо”; «Битва за острів Зміїний. Море”; “Харківський контрнаступ. Земля”; “Збиті льотчики росії”, – повідомили в ГУР.

Повідомляється, що видання доступне українською й англійською мовами.

“На його сторінках автор наводить ексклюзивні дані про задум, підготовку та перебіг бойових місій ГУР МО України, а також неоціненні свідчення їхніх безпосередніх учасників – офіцерів та солдатів на полі бою”, – йдеться в повідомленні.

Передмову до книги написав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов.

“Воєнна розвідка України, чиїм символом є сова із мечем, спрямованим у центр імперської росії, стала одним з головних елементів збройного опору російській агресії. На емблемі ГУР МО України викарбуване латиною гасло «Sapiens dominabitur astris – мудрий пануватиме над зірками». За своїм призначенням воєнна розвідка завжди відповідає за противника, не за свої сили. І тому я знаю, що ми переможемо”, – зазначив Буданов.

Зазначається, що презентація книги про роботу української спецслужби икликала жвавий інтерес у місцевої публіки. На презентацію прийшли представники німецьких медіа, літературні критики, аналітики зі сфери безпеки, військовослужбовці, зацікавлені громадяни Німеччини та українці, які опинились у вимушеній еміграції через російську агресію.

 

“Після повномасштабного російського вторгнення у Європі триває найбільша війна після Другої світової. На полі бою протяжністю більш ніж 1500 кілометрів змагаються дві повноцінні армії ― на морі, у небі, на землі, у кіберпросторі. Союзники здивовані стійкістю української нації та професійним рівнем нашої армії. Тож у цій книзі ми розкриваємо деякі подробиці бойових завдань”, – сказав автор книги Артем Шевченко.

Нещодавно у ГУР розповіли, як Буданов особисто вмовив 19 росіян здатися в полон.

У ГУР розповіли про вміст валіз, які носять за Путіним

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button