Україна

У МЗС відповіли на заяви “ЛНР” про “референдум”

У МЗС відповіли на заяви ЛНР про референдум

В окупованому Луганську знову говорять про “референдум”

В українському МЗС кажуть, що на пседореферендум Росія отримає ще більш рішучу відповідь міжнародної спільноти, яка “прискорить її падіння у прірву глобальної ізоляції”.

У Міністерстві закордонних справ України відреагували на слова ватажка ЛНР Леоніда Пасічника про проведення референдуму за входження територій до складу Росії. У відомстві заявили, що жодна країна світу не визнає насильницької зміни міжнародно-визнаних кордонів України, наголосив речник МЗС України Олег Ніколенко.

“РФ не залишає спроб підірвати суверенітет та територіальну цілісність України. Будь-які фейкові референдуми на тимчасово окупованих територіях юридично нікчемні та без правових наслідків. Жодна країна світу не визнає насильницької зміни міжнародно-визнаних кордонів нашої держави”, – заявив він.

Ніколенко наголосив, що Росія отримає ще більш рішучу відповідь міжнародної спільноти, яка “прискорить її падіння у прірву глобальної ізоляції”.

Нагадаємо, раніше Пасічник заявив, що “референдум про входження Донбасу до складу Росії” може пройти на окупованій території Луганської області найближчим часом.


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button