Україна

У МЗС відповіли на заяву Росії про Джолі

У МЗС відповіли на заяву Росії про Джолі

Анджеліна Джолі хвилює міністерства закордонних справ

Світ уже побачив достатньо доказів варварства путінської Росії під час війни проти України.

 

МЗС України потролили колег із МЗС РФ після коментаря прес-секретаря російського відомства Марії Захарової про візит Анджеліни Джолі до України.

В українському МЗС порадили російським колегам звикати до того, що події у світі розвиваються не на їхню користь.

“Подобається, не подобається – а Москві доведеться змиритися з новою реальністю: Україна може зателефонувати “розкрученому представнику всього світу” (так Захарова назвала Джолі), а Росія – ні. Від російського режиму зараз відхрещуються навіть маргінальні зірки іноземного шоу-бізнесу”, – нагадав представник МЗС України Олег Ніколенко.

Ніколенко також зазначив, що світ уже побачив достатньо доказів варварства путінської Росії під час її війни проти України.

“Реабілітація в очах міжнародної творчої спільноти стала нездійсненною місією для Росії. От і залишається тільки працювати над імпортозаміщенням. Дістали з того світу навіть Йосипа Кобзона”, – пожартував Ніколенко.

Нагадаємо, що в неділю Захарова обурилася через приїзд Джолі в Україну, висловивши впевненість, що ту покликали, щоб “перебити порядок денний”. “Нікому легше від цього не стало… Але головну мету досягнуто – увага світової преси відвернена від Азовсталі”, – заявила вона, не пояснивши логіку своєї заяви, адже Україна, навпаки, зараз намагається привернути увагу світу до Азовсталі.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button