Україна

У МЗС РФ кажуть, що Джолі “покликали” в Україну спеціально

У МЗС РФ кажуть, що Джолі покликали в Україну спеціально

Анджеліна Джолі у Львові

Спікер російського МЗС переконаний, що світ нібито не звертає уваги на знищення Маріуполя російськими окупантами та блокування цивільного населення у бункерах заводу Азовсталі.

 

Прес-секретар російського міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова сказала, що посла доброї волі ООН Анджеліну Джолі “покликали” в Україну, щоб відвернути евакуацію цивільних з Маріуполя.

“Телефонують найрозкрученішому представнику всього на світі – Анджеліні Джолі. Це ж так легко продати обивателю: “Всесвітньо відома актриса потрапила під ракетний обстріл в Україні”. Вона ж посол доброї волі, хоча ООН і поспішила відхреститися від своєї залученості до її львівських канікул. Вона ж відвідувала сирійських біженців та африканських голодуючих. Нікому з них, щоправда, легше від цього не стало. Але це нікому й не цікаво.

Такі спроби “перебити повістку” дуже легко зчитуються, вони наївні та примітивні. Логічний ланцюжок наступний: популярність має працювати на популізм”.

Прес-секретар російського МЗС переконана, що світ нібито не звертає уваги на знищення Маріуполя російськими окупантами та блокування цивільного населення у бункерах заводу Азовсталі.

Мовляв, Росія готова була евакуювати українських громадян на свою територію. Начебто ООН та міжнародні організації, за словами Захарової, переконалися, що евакуацію не можуть здійснити через Україну, а не через Росію.

Нагадаємо, що голлівудська зірка та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі під час візиту до Львова у суботу, 30 квітня, змушена була бігти в укриття, коли у місті пролунав сигнал повітряної тривоги.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button