Україна

У Миколаївській області сталася смертельна ДТП


У Миколаївській області сталася смертельна ДТП

На трасі поблизу села Костичі зіткнулися вантажний фургон та мікроавтобус. Двоє людей загинули, ще двоє зазнали травм.

У Баштанському районі Миколаївської області двоє людей загинули і двоє зазнали травм внаслідок ДТП. Про це 16 жовтня повідомила регіональна поліція.

Зазначається, що аварія за участі вантажного фургона Mercedes 316 CDI з причепом та мікроавтобуса ГАЗ Соболь сталася 15 жовтня близько 17.25 на 203 км автодороги Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв неподалік села Костичі.

“Внаслідок зіткнення транспортних засобів 16-річний пасажир ГАЗу від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці. 69-річний водій цього ж мікроавтобуса був госпіталізований, але невдовзі помер у кареті швидкої допомоги. Двоє інших пасажирів мікроавтобуса – 17 та 18 років отримали травми різного ступеню тяжкості”, – наголосили у поліції.

Ще один 17-річний пасажир травм не зазнав, також не постраждав 40-річний керманич Mercedes.

Розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Усі обставини та причини автопригоди встановлюються, слідчі затримали водія у порядку ст. 208 КПК України.

Раніше повідомлялося, що біля Трускавця на Львівщині Land Cruiser зіткнувся з Volkswagen. Внаслідок аварії три людини загинули і ще четверо отримали травми.

На Київщині фура з тваринами роздавила легковик

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button